Despre AbosCare

Compania AbosCare a fost creata la inceputul anului 2010 printr-un parteneriat romano-olandez, avand la baza un mare entuziasm dar si valori etice si profesionale menite a dovedi clientilor nostri seriozitatea, dedicatia si profesionalismul cu care lucram.

Valorile etice si profesionale care sunt la baza activitatii noastre sunt:

  • servicii de calitate prin pregatirea profesionala, implicarea personala, dorinta de a face bine si dedicatia asistentelor noastre
  • compasiune, amabilitate si intelegere fata de clientii nostri si fata de colegi
  • posibilitatea pentru personalul nostru de a se imbunatati in mod continuu si de a ramane motivat
  • sinceritate si integritate in orice situatie

AbosCare - Garantia Calitatii

Valoarea in plus pe care AbosCare o aduce fata de celelalte solutii de ingrijire batrani la domiciliu existente in Romania este prin urmare calitatea serviciilor noastre de ingrijire. Aceasta continua mentinere si imbunatatire a calitatii serviciilor noastre este posibila prin faptul ca personalul care ofera ingrijirea la domiciliu este angajat de AbosCare, atent selectat in timpul angajarii, motivat pentru a ramane angajat la noi, instruit de noi pentru a avea clienti multumiti. Bineinteles, pentru a putea oferi cele mai bune indicatii personalului dar si pentru a ne asigura de calitatea ingrijirii oferite de asistentele noastre, ne asiguram ca suntem informati in mod permanent de felul in care ele isi desfasoara activitatea la domiciliu clientului.

Modul nostru de lucru

Avand la baza eficienta si capacitatea de planificare tipic olandeze, AbosCare lucreaza conform unor pasi clari si unui plan de ingrijire bine pus la punct dar in acelasi timp pregatit pentru orice situatie. Inca de la primele convorbiri si mai ales in urma primei intalniri cu clientul, noi reusim sa intelegem situatia unica a persoanei care are nevoie de ingrijire si sa sugeram cea mai buna modalitate prin care va putem oferi ajutorul nostru.

Aflati mai multe despre modul nostru de lucru.

abos care - calitate in servicii ingrijire batrani

Abos Care SRL © 2012