Despre modul nostru de lucru

Modul nostru de lucru este in primul rand caracterizat de receptivitatea la toate semnalele atunci cand evaluam un nou caz de ingrijire la domiciliu si prin implicarea noastra 100% pe tot parcursul ingrijirii.

Primul contact si intalnirea

Din momentul in care iei legatura cu AbosCare, vei avea sentimentul ca situatia apasatoare de acasa se va schimba in bine sau se va ameliora in cel mai scurt timp posibil, deoarece noi te vom ajuta. Prioritatea noastra e sa confirmam aceasta incredere initiala. De aceea, pe parcursul primei discutii telefonice va vom adresa o serie de intrebari pentru a putea realiza o evaluare preliminara a necesitatilor de ingrijire.

Urmatorul pas este vizita la domiciliul persoanei care are nevoie de ingrijire, impreuna membrii familiei care doresc sa fie implicati si informati in privinta activitatii noastre. In urma acestei vizite reusim sa culegem mai multe informatii, raspundem la si incurajam toate intrebarile pe care le aveti si va oferim o idee clara a modului in care AbosCare va poate ajuta.

Planul de ingrijire personalizat

Dupa vizita la domiciliul persoanei care are nevoie de ingrijire, AbosCare va pregati un plan de ingrijire personalizat, care va cuprinde recomandarile noastre initiale. Vom discuta acest plan impreuna intr-o intalnire ulterioara si il vom adapta in functie de recomandarile tale.

Alegerea asistentei care va acorda ingrijirea

Dupa ce planul de ingrijire a fost discutat impreuna si a primit aprobarea ta, putem oferi cea mai potrivita asistenta care sa se ocupa de ingrijirea la domiciliu. De cele mai multe ori avem deja pe cineva la dispozitie astfel incat putem incepe aproape imediat ce a fost semnat contractul. Daca e nevoie, vom cauta in timp extrem de rapid o alta asistenta, astel incat compatibilitatea intre personalitatile ingrijitorului si a persoanei care are nevoie de ingrijire sa fie asigurata.

Monitorizarea in timpul ingrijirii

Printre responsabilitatile asistentelor noastre care se ocupa de ingrijirea batranilor sau bolnavilor la domiciliu, este si intocmirea unui raport detaliat despre cum decurge activitatea de ingrijire si asistenta pe care o ofera. Acest raport ramane la domiciliul persoanei aflate in ingrijire si poate fi inspectat in orice moment, atat de membrii familiei cat si de personalul AbosCare care se ocupa de controlul si monitorizarea asistentelor noastre. Deasemenea, personalul nostru responsabil cu supravegherea de ansamblu a bunei functionari a activitatii de ingrijire, va efectua in mod regulat vizite surpriza la domiciliul persoanei aflate in ingrijire pentru a se asigura de respectarea in detaliu a planului de ingrijire personalizat.

 

abos care - calitate in servicii ingrijire batrani

Abos Care SRL © 2012