Despre tine

De cele mai multe ori imbatranirea celor dragi ramane un timp indelungat un proces normal si frumos, in care persoana afectata de trecerea anilor se bucura de amintirile acumulate si de familia extinsa. Imbatranirea aduce insa la un moment dat griji si dificultati atat pentru persoana care imbatraneste cat si pentru membrii familiei acesteia. Apar semne de avertizare si e bine sa se ia masuri cat mai curand posibil, sa se ofere ajutor. In acest fel lucrurile mici nu se vor transforma in probleme dificil de rezolvat. Iata cateva modificari in urma carora ar trebui sa incepi sa cauti ajutor:

 • Probleme din ce in ce mai mari de sanatate
 • Schimbari in relatiile cu familia si prietenii
 • Retragerea din interactiunile sociale
 • Comportamentul neobisnuit, cum ar fi agitatia crescuta, comunicarea deficitara
 • Neglijarea ingrijirii  personale, cum ar fi igiena sau nutritia
 • Pierderea memoriei
 • Proasta gestionare a finantelor, cum ar fi facturi neplatite sau achizitii neobisnuite

Simplul fapt ca esti in cautarea unei solutii pentru persoana care are nevoie de ingrijire este un mare pas inainte. Intelegem cat de mult vrei sa ii ajuti pe cei dragi, si iti oferim in Bucuresti si Iasi un pachet de servicii de ingrijire conceput special pentru situatia ta unica prin intermediul unui plan de ingrijire personalizat. Asistentele noastre au multa experienta, compasiune si dedicatie si poti avea toata increderea ca parintii sau bunicii tai vor primi tot ajutorul de care au nevoie, pe care il doresc si pe care il merita.

De ce ingrijire batrani la domiciliu?

Aproape in toate situatiile familia prefera servicii de ingrijire la domiciliu a persoanelor in varsta, oferite in mediul confortabil si sigur de acasa. Este cea mai preferata forma de ingrijire si inafara de asta este si cea mai convenabila ca pret. Sunt o multitudine de motive pentru cresterea cererii pentru serviciile oferite de noi, printre care:

 • Ingrijirea este oferita acasa. Acasa e locul unde sunt amintirile frumoase si calde si unde batranii se simt in siguranta, e mediul cunoscut si apreciat de-a lungul anilor.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor imbunatateste calitatea vietii acestora si a familiei. Atunci cand preocuparea legata de toate aspectele ingrijirii este in cea mai mare masura a noastra, familia si batranii au timp si energie pentru activitati cu adevarat placute si importante, care cresc calitatea vietii de zi cu zi.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor mentine familia unita. Familia e poate ce mai importanta pentru fiecare dintre noi. Atunci cand dificultatile generate de imprejurarile inaintarii in varsta sunt preluate de noi, ramane loc si timp pentru exprimarea sentimentelor de bine si apreciere care mentin armonia in familie.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor permite libertate maxima persoanei ingrijite. Spitalele si caminele de batrani ofera un program mai riguros si controlat, pe cand ingrijirea acasa a batranilor ofera posibilitatea de a desfasura activitatile dupa propriile obiceiuri.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este ingrijire personala. Ingrijirea la domiciliu a batranilor este individuala si pe masura nevoilor specifice ale clientului.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor reduce stresul. Spre deosebire de spitale sau alte forme de ingrijire sau asistenta care ridica nivelul de stres, ingrijirea la domiciliu a batranilor are de cele mai multe ori un efect de relaxare, pentru ca altcineva va prelua partile dificile.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este una dintre cele mai eficiente forme de ingrijire. Exista un nivel foarte mare de satisfactie relativ la aceasta forma de ingrijire. Multi dintre clientii nostri opteaza pentru cresterea numarului de ore de ingrijire datorita experientei pozitive pe care o au cu pachetul de ore initial. Deasemenea multi dintre clientii nostri vin prin recomandari de la alti clienti.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este o forma de ingrijire cu costuri relativ reduse. Deoarece ingrijirea este oferita acasa, pacientul nu plateste pentru cazare si masa in alta parte, ca de exemplu la o casa de batrani.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este acordata de oameni deosebiti. Asistentele noastre sunt persoane atent selectionate, calificate si cu experienta, dar mai ales au calitatile umane necesare pentru a oferi aceasta ingrijire batranilor nu doar ca o profesie, dar cu afectiune, empatie si atentie la nevoile si starea personala a pacientului.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor favorizeaza independeta acestora. Nimanui nu-i place sa fie dependent de altcineva sau sa se simta neajutorat. Datorita ajutorului nostru, batranii pot continua sa funtioneze cat se poate de normal in viata de zi cu zi.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor poate preveni sau amana internarea intr-un camin de batrani. Putini dintre batrani prefera sa locuiesca intr-un camin de batrani si regurg la aceasta solutie doar in cazul in care caminul de batrani este singurl loc unde pot primi ingrijirea si asistenta medicala de care au nevoie.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor favorizeaza refacerea si vindecarea. Este bine cunoscut faptul ca pacientii se vindeca mai rapid acasa dupa ce sanatatea le-a fost afectata.
 • Ingrijirea la domiciliu a batranilor este o forma preferata de ingrijire chiar si pentru pacientii in stare terminala. Pacientii in stare terminala prefera sa isi petreaca ultimele luni sau zile in mediul de acasa.

harta clienti ingrijire batrani

Abos Care SRL © 2012