Servicii de ingrijire batrani la domiciliu

AbosCare are o vasta experienta in acordarea serviciillor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi. Serviciile oferite de noi sunt in functie de nevoile specifice ale persoanei care are nevoie de ajutor. Incepand de la primul contact telefonic sau prin email si mai ales in prima intalnire de discutii la sediul firmei sau la domiciliu persoanei care are nevoie de ajutor, vom identifica si evalua impreuna aceste necesitati de ingrijire.

Tarifele difera in functie de numarul de ore, de numarul de zile, de starea pacientului si de tipul de colaborare pe care doriti sa il avem: ingrijire oferita de catre o angajata a firmei noastre sau putem asigura intermedierea pentru angajarea directa de catre client a unei asistente.

Oferim pachete standard de servicii ingrijire batrani la domiciliu cu preturi incepand de la 120 Euro pe luna. Daca pachetele standard de servicii de ingrijire nu corespund cu exactitate nevoile voastre, va rugam sa ne contactati pentru a gasi o solutie impreuna si pentru ca AbosCare sa va poata oferi un program de ingrijire potrivit 100%.

Ce presupun serviciile de ingrijire batrani la domiciliu?

Serviciile oferite de AbosCare acopera un spectru larg de de activitati, incepand de la cele mai simple dar si complexe: ajutor in activitatile de zi cu zi, spre exemplu menaj, curatenie, gatit, efectuarea cumparaturilor, plata facturilor, activitati de recreere dar si sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

Aflati mai multe despre despre responsabilitatile asistentelor angajate de catre AbosCare pentru ingrijirea batranilor la domiciliu.

 

servicii de ingrijire de calitate

Abos Care SRL © 2012